Magyar  English  Deutsch 
Fogja meg a malac farkát !

Fogja meg a malac farkát ! - falusi disznóvágás

Reggel 7 órától fogadjuk a vendégeket jófajta házipálinkával, forralt borral, forró teával, friss házipogácsával. Ezek után következik a disznó levágása, kivéreztetés, pörzsölés, forrázás, tisztítás, disznó kettéhasítása. Hozzáfogunk a disznó szétdarabolásához, csontozásához.  A friss húsból pecsenyének valót készítünk be, amelyet ebédre tálalunk majd fel. A disznót bőrkézzük, a kolbásznak való húsokat daráljuk, a sonkákat és szalonnának valót formázzuk. Elkészítjük a tölteléket a kolbászhoz, hurkához, disznósajthoz, majd betöltjük. A véres, májas, és fehér hurkákat abáljuk, és hütjük. A zsírt finom tepertőnek kisütjük. Vacsorára csontlevest, orjaklevest, disznótorost tálalunk sültkáposztával. M

Mindezt tesszük a vendégek teljes bevonásával, jókedvvel, vidámsággal.

3 nap 2 éjszaka, szombaton (disznóvágáson) korlátlan étel-ital fogyasztás):
csomagban:várbelépővel, érkezéskor édesség, KV-tea fogyasztás, Finn-szauna használat, íjászkodás, borkóstolás, forralt bor, gyermekprogramok /agyagozás-színezés-gyöngyfűzés/)

Részvételi díj 2 fő részére: 39.900 Ft

Részvételi díj (szállás nélkül)= 10.000 Ft/fő.